Úrok již
od 4,99 % ročně

Spolehlivá půjčka od České spořitelny
Chci získat půjčku

Základní informace

  • 2 000 – 2 500 000 Kč
  • Splatnost 12 až 120 měsíců
  • Výhodná úroková sazba od 4,99 %

Výhody

  • Zpracování žádosti i během víkendů
  • Peníze na účtu do 15 minut
  • Do 30 dnů odstoupení od smlouvy zdarma

Užitečné informace

  • Možnost připojištění pro případ, že nebudete moci půjčku splácet
  • Výši splátky i dobu splatnosti si vyberete sami
TIP

Vezměte si půjčku jen na zkoušku. Pokud s půjčkou nabudete spokojeni, do 30 dnů ji můžete vrátit. Žádné úroky ani poplatky.

Půjčka na míru od České spořitelny

Sestavte si půjčku na míru od České spořitelny s možností změny výše splátky a penězmi na svém účtu již do 15 minut od uzavření smlouvy. Půjčte si až 2 500 000 Kč na cokoli a bez zajištění. Sami si přitom nastavíte výši splátky i dobu, kdy chcete půjčku splatit. Jako odměnu za řádné splacení navíc můžete ušetřit až 15 měsíčních splátek. Navíc máte možnost si půjčit až na dobu 10 let, a to se skvělou úrokovou sazbou od 4,99 %.

V případě, že vám tato služba nebude vyhovovat, můžete se do 30 dnů rozhodnout půjčku zrušit. Jako bonus máte v případě potřeby nárok, kdykoli si změnit výši půjčky.

Novinkou je Půjčka na zkoušku, kdy si můžete půjčit jen na pár dní a když vrátíte vypůjčenou částku do 30 dnů, nebude vás to nic stát. Žádné úroky ani poplatky.

K vyřízení půjčky je nutný pouze platný občanský průkaz ČR. Klienti České spořitelny nepotřebují ani potvrzení o příjmu. Vyřízení půjčky trvá pouze několik minut a nebude vás stát ani korunu. A co více? Nikdo se vás nebude ptát, proč a za jakým účelem o půjčku žádáte. K tomu máte možnost vyřízení pojištění proti neschopnosti půjčku splácet.

Před uzavřením půjčky vám doporučujeme se seznámit se Zásadami zodpovědného půjčování.

Chci získat půjčku

Do péče o psy a kočky je třeba zahrnout i zdravotní péči v případě nemoci či úrazu. Taková operace spolu s dalšími náklady na léčbu však může vyšplhat i na desetitisíce korun. Z čeho ji majitelé domácích mazlíčků zaplatí? Má smysl si vzít půjčku nebo existuje jiné lepší řešení, například pojištění?

Zobrazit

Poskytovatelé úvěrů si na základě informací z registrů dlužníků snadno ověří úvěruschopnost nových žadatelů. Půjčku by správně měli poskytnout jen těm, kteří ji prokazatelně zvládnou splácet. Žadatele zase registry chrání před lehkomyslným jednáním a nekontrolovaným předlužením. Jak přesně fungují?

Zobrazit

Půjčka představuje možnost, jak rychle získat prostředky na cokoliv, zároveň se však jedná o závazek, který jste povinni vrátit za sjednaných podmínek. O tom, na kolik vás splácení úvěru zatíží, rozhodne už váš přístup k výběru půjčky. Jaký postup lze považovat za zodpovědný a bezpečný?

Zobrazit

Odborníci přes osobní finance před rychlými půjčkami spíše varují. Rychlé vyřízení totiž bývá cenou za méně výhodné podmínky. Najde se ale několik situací, s jejichž řešením vám tento typ půjčky může pomoci. Platí to ale pouze v případě, že striktně dodržíte zásady bezpečného půjčování.

Zobrazit

Česká spořitelna patří k nejvýznamnějším bankovním institucím v České republice. Tato moderní banka orientovaná na drobné klienty, malé a střední firmy, města či obce, má nezastupitelnou roli ve financování velkých korporací a v poskytování služeb v oblasti finančních trhů. S počtem klientů, který dosahuje téměř 5 milionů, je největší bankou v České republice. Na českém trhu si zároveň drží také nejdelší tradici, když v roce 2015 oslavila 190 let od založení.

Česká spořitelna je jedním ze základních pilířů českého bankovního systému. Od roku 2000 se může opřít o silné zázemí středoevropské finanční skupiny Erste Bank. Aktuálně nabízená půjčka navíc láme rekordy ve výši úrokové sazby, která se dostala na minimum.

K získání půjčky od České spořitelny musíte splňovat tyto podmínky:

  • Mít platný občanský průkaz ČR vydaný po roce 2005
  • Být osoba starší 18 let
  • Vlastnit mobilní telefon s českým číslem
  • Mít vlastní bankovní účet
  • Mít dostatečný příjem ze zaměstnaneckého poměru (sjednaného na dobu neurčitou a mimo zkušební či výpovědní lhůtu), podnikání, důchodu, mateřské nebo rodičovské
 

Reprezentativní příklad

Úvěr ve výši 300 000 Kč se splatností 84 měsíců a úrokovou sazbou 7,99 % ročně má měsíční splátku 4 718 Kč. Jednorázový poplatek za vyřízení úvěru online činí 0 Kč, měsíční poplatek za správu úvěru je 0 Kč, RPSN je 8,4 % a celková částka splatná spotřebitelem 395 755 Kč. Díky řádnému splácení bude u tohoto úvěru počet odpuštěných splátek 10, doba splácení 74 měsíců, úroková sazba 4,99 % ročně, RPSN 5,2 % a celková částka splatná spotřebitelem 349 132 Kč. Bližší podmínky odměny ve formě prominutí splátek najdete v úvěrové smlouvě. Úrokovou sazbu úvěrů nastavujeme každému klientovi individuálně. Její výše ale nikdy nepřekročí 24,99 %.

Chci získat půjčku

Centrála České spořitelny:
Česká spořitelna, a.s.
Olbrachtova 1929/62
140 00 Praha 4

O portálu Půjčky.cz

Smyslem portálu Půjčky.cz je nabídnout široké spektrum výhodných finančních produktů, o které můžete požádat z pohodlí vašeho domova. Poskytneme vám charakteristiku jednotlivých produktů, detailní srovnání finančních podmínek a po vyplnění přehledného formuláře možnost o jednotlivé produkty online zažádat.

Spolupracujeme pouze se seriózními a zavedenými partnery,
které pro vás pečlivě vybíráme. Pomůžeme vám vybrat nejvýhodnější finanční produkty, které vyřeší vaši situaci a ušetří vám tisíce korun i váš čas.

Provozovatel portálu

Společnost Elephant Orchestra, s.r.o. provozuje v České republice a na Slovensku internetové projekty ve spolupráci s významnými společnostmi z finanční oblasti, pojišťovnictví, on-line prodeje produktů a dalších oborů. Cílem projektů Elephant Orchestra je jasnou a srozumitelnou formou prezentovat nabízené produkty a maximálně usnadnit potenciálním zákazníkům výběr vhodného řešení přesně podle jejich potřeb.

Elephant Orchestra s.r.o.
Rohanské nábřeží 678/29
186 00 Praha 8 - Karlín
IČ: 24294373
100% garance kvality

Společnost Elephant Orchestra s.r.o., IČ: 03272974, se sídlem Rohanské nábř. 678/29, 186 00 Praha 8 je zapsána v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, odd. C, vložka 229733.

Kontaktní email: pujcky.cz@elephant-orchestra.com